Blogg

NRK P1: Injeksjonsbehandlinger

Copyright Silje Austnes

Jeg ble intervjuet av NRK P1 nyhetene idag. Kanskje hørte noen på? Alltid morro med slike forespørsler, det tar jeg på strak arm. Resultatet ble helt greit, mtp at 1 times snakking (fra min side..haha) blir klippet ned til 5 minutter..

Journalisten var nyskjerrig på om det var en økning i antall injeksjons behandlinger nå før julebord sesongen? Jeg personlig tror ikke det er julebordsesongen som avgjør om noen ønsker å «pynte» på utseendet nå mot jul, men at det er mer den litt tunge høsten som gjør at mange føler seg trøtte og slitne, å ønsker dermed å føle seg litt mer opplagte.

Mitt beste råd er å ha et godt fundament i bunnen. Det vil si å stresse ned, få nok søvn, spis næringsrik mat og pass godt på huden nå i høst. Det finnes ingen quick fix desverre, et frisk utseende kommer ikke med et nålestikk. Men Restylane og Muskelavslappende injeksjoner er et fantastisk hjelpemiddel for de som ønsker det beste innen kosmetiske behandlinger, for det «lille ekstra»:) Ringer/søkk under øynene, slapp hud, innsunkne kinn, skarpe linjer eller søkk, kan gjøre at vi ser slitne ut selv om vi føler oss opplagte. Dette er populære behandlinger nå mot vinteren, å gir vakre og naturlige resultater. Kun det beste er godt nok:)

Du vil kanskje også like