Blogg

Restylane+menn=sant?

Copyright Silje Austnes

Det er ikke til å legge skjul på, menn er også opptatt av hvordan de ser ut. Jeg har veldig mange mannlige kunder på Botoxbehandlinger (både rynkebehandling og svettebehandling), men også Restylane er et svært populært alternativ.

Menn ønsker ofte helt andre resultater av kosmetiske behandlinger enn kvinner, de ser som oftes ikke på de «små» detaljene som vi damer ser. Menn ønsker ofte bare å se «mer opplagt ut», «mindre streng» eller å bli kvitt en kraftig fure/linje. Noe som også er populært hos menn er å fremheve ansiktskonturene, som for eksempel kjeve eller hake, for et mer maskulint utseende.

menn1

Restylane gir menn fleksibilitet og kontroll over utseendet sitt fordi produktet er langvarig, men ikke permanent. Restylane er den naturlige og enkle veien til et flott utseende. Men det er viktig å velge en trygg behandler med god erfaring inne faget.

mann2

  Alle liker å ta seg godt ut, uansett alder eller kjønn, Restylane er for alle.

 

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like