Blogg

Spørsmål og svar: Restylane i lepper

Copyright Silje Austnes

Mange lurer på om det går det an å bare forstørre leppene litt, eller blir det alltid såkalte «ande-lepper»?

Maria spør:

Hei, har lenge hatt lyst til å forstørre leppene mine “litt”. Vil ikke at dett skal synes drastisk, men kunne tenkt meg litt. Hvor mye koster dette? Er litt skeptisk og redd for hørt så mange skumle historier om det.

Mvh Maria

Silje svarer:

Hei Maria! Det er mange som syns at det kan være skummelt å forstørre leppene for første gang. Men det går an å sette lite første gangen å heller sette mer etter hvert, om man ønsker/trenger det. Man kan bygge opp leppene gradvis, det er ikke noe i veien med å gjøre det på den måten, resultatet blir like bra uansett. Det du kan gjøre er å sette opp til 0.5 ml første gangen, prisen på Colosseum klinikken er 2500 kroner for en sprøyte på 0.5 ml. Om du skulle føle at dette er for lite etter hevelsen har gått ned, så kan du etterfylle innen 4 uker. Vi på colosseum klinikken gir da -20% avslag på sprøyte nummer 2 (påfyll). Det viktigste du gjør er å gå til en godkjent dyktig behandler, å lytt til hennes/hans anbefalinger, så er du i gode hender.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like