Blogg

Restylane, noe for meg?

Copyright Silje Austnes
Jeg blir ofte spurt om jeg kan anbefale ulike behandlere rundt omkring i Norge, i tillegg til hva man kan forvente når man kommer til en Restylanebehandling. Trygghet er viktig, så her er en liten ABC som kanskje gir noen svar til de som lurer:)
Behandlingen trinn for trinn

Lokaliser først en klinikk som tilbyr behandling med Restylane ved hjelp av lenken “Finn en klinikk” på www.restylane.no . Bestill time for konsultasjon til behandleren du ønsker.

KONSULTASJON OG BEHANDLING MED RESTYLANE

Vær godt forberedt når du kommer til timen. Vær ærlig mot deg selv når du legger fram ønsker og spørsmål. Du vil få vite hvordan produktene med Restylane kan brukes på en trygg måte som passer til dine behov, og du vil få spørsmål om sykehistorien din. Når konsultasjonen er over, bør du være godt informert om Restylane, og du bør vite hvilke resultater du kan forvente.

I samråd med din behandler kan du vurdere hvilken type Restylane som passer best til dine behov. Siden følsomhet er forskjellig fra person til person, fås Restylane både med og uten integrert smertestillende. Avhengig av området som skal behandles, vil du også kunne velge annen bedøvelse, for eksempel bedøvende krem, tannbedøvelse eller is. Dette vil behandleren informere deg om.

En behandling med Restylane tar kun ca. 15–30 minutter. Den utføres ved å injisere Restylane i huden via en tynn nål (for enkelte behandlinger rett under huden) for å fylle ut rynker, tilføre volum, forme ansikt og lepper og forynge huden.

ETTER BEHANDLINGEN

Etter behandlingen vil du få en del informasjon. Det er normalt å føle noe ubehag, for eksempel rødhet, hevelse, smerte, kløe, blåmerker eller ømhet på det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager eller maksimalt 1–2 uker. Det kan iblant være behov for en oppfriskende behandling ganske raskt for optimalt resultat.

DIN NESTE BEHANDLING MED RESTYLANE

Fordi Restylane er et produkt som brytes ned naturlig ned i kroppen, må du etter en viss tid gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Ny behandling skjer normalt etter 6–18 måneder for rynker, og etter 6-12 måneder for lepper. For hudforyngelse med Restylane Vital består et typisk behandlingsprogram av tre behandlinger med 2–4 ukers mellomrom, og deretter etterbehandling hver 6.-18. mnd.

Lykke til:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like