Blogg

Hud

Er du klar for en ny sesong?

Copyright Silje Austnes

Sommeren er i teorien ferdig, å hos mange har den satt sine spor.. Pigmentflekker/melasma er ofte de første tegnet på at huden har blitt skadet, men store porer, fet hud, grov eller gusten hud, linjer, kviser , sensitiv og/eller slapp hud er også mulig å reparere.

Høsten er en perfekt tid for en skikkelig opprensing og fornyelse av huden, for ingenting er flottere enn en fresh og jevn hud hele den grå og sure høsten gjennom. Så gå derfor gjennom skapene hjemme på badet, kast alle gamle kremer, å vurder om de gode gamle favorittene er like gode nå som for 5 år siden? Om huden «lever sitt eget liv» eller du må ha på tre lag fuktighetskrem, så er det på tide å prøve noe nytt.

Bestill deg en time til en spesialist på hud, å få satt opp et spesialprogram for nettopp din hud. Kanskje skal det bare noen små justeringer til på ditt eksisterende hudprogram, en «quick fix» kjemisk peeling eller så kan et medisinsk hudprogram gjøre din hud forynget og flott. Kanskje kan også en Restylane Vital kur være tingen for deg denne høsten?

HealthyCareBod Fall Skin Transitions!

For meg og mange av mine pasienter er høsten den perfekte tiden for en Obagi Nuderm kur eller en kjemisk peeling. Hvorfor ikke ta en grundig oppfriskning av huden mens regnet plasker ned og solen har takket for seg? Man kan bruke et lettere program med Obagi Nuderm over lengre tid, eller ta en sterkere og hurtigere kur, alt etter ønsker og livsstil.

Jeg bruker selv Obagi Nuderm hele året, men om høsten tar jeg alltid en Obagi Bluepeel, og en Restylane Vital kur. Dette er to av min hemmeligheter for å holde huden min spenstig og flott:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like