Blogg

«Strenge solfaktor Silje»

Copyright Silje Austnes

Har desverre endt opp med kraftig bihulebetennelse til helgen, men når jeg leste denne herlige kommentaren fra en pasient, så smite og lo jeg så tårene trillet! Jeg må bare dele denne med dere kjære lesere:)

Hei Silje,
Superfin blogg du har, måtte trekke litt på smilebåndet da jeg leste om dette (innlegget «blek skjønnhet-høst 2012»), fordi du var jo veldig streng da du sendte med meg Obagi NU-DERM SPF50 i vinter. I sommer så har vi vært i Italia, Spania og Portugal, og min lille sønn på 10 år har blitt smurt flere ganger daglig med denne kremen. Han har badet og kost seg og faktisk kunnet vært mye mer i solen enn hva jeg normalt ville hatt han. Solen er utrolig sterk, for til tross for denne høye faktoren så har han fått en sunn og lys gyllen farge. Noen har kommentert at det er vel litt vel dyrt å bruke en slik krem på han og hele han. Men barna er jo våre største skatter og fortjener kun det beste. Tusen takk for at du var strenge solfaktor Silje, du gjorde sommeren vår bedre :)

 Takk kjære deg, u made my day!

Stor klem fra «strenge solfaktor Silje» :)

Du vil kanskje også like