Blogg

Hud

Spørsmål og svar: strekkmerker

Copyright Silje Austnes

Jeanine spør:

Heej! har du noen tips som du kan anbefale som virkelig hjelper mot kviser å strekkmerker? Er litt plaget med dette, så hadde vært fint om du visste om noe som virkelig hjelper! På forhånd tusen takk :)

MVH Jeanine

liposuction

Silje svarer:

Hei Jeanine!
Jeg behandler kviser mye med salisylsyre, benzoylperoxide og/eller tretinoin. Dette er reseptbelagte produkter, men skal man virkelig få bukt på et kviseproblem så må produktene være sterke nok. Strekkmerker er vanskelig å behandle, men jeg har hatt mye gode resultater ved bruk av tretinoin-krem på disse. Anbefaler deg å ta kontakt en hudlege/kosmetisk sykepleier på en medisinsk klinikk nær deg, si ifra om du trenger en anbefaling!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like