Blogg

VG Fredag – skjønnhetshysteri

Copyright Silje Austnes

 Jeg er med i denne fredagens VG Fredag:) VG har en stor artikkel om «skjønnhetshysteri», en morsom sak som mange kan kjenne seg igjen i, uansett hvilket meninger man har rundt dette tema. Jeg behandlet min pasient Tonje med Botox og Restylane. Jeg må tilføye at hun er ikke bare vakker, men også tøff som lot journalist og fotograf være med på behandlingen.

Alle intervjuobjektene er virkelig spreke som stiller opp i en landsdekkende avis, noen med mindre klær enn andre, å åpent forteller om sine meninger rundt tema!

Tonje skriver så flott på sin blogg: «Jeg går til Silje Austnes på Colosseumklinikken. Hun er en mester innenfor botox og restylane, og hun behandler folk individuelt etter hennes trente øye. Jeg går heller ikke ofte, en til to ganger i året. Jeg setter litt botox i pannen og rundt øynene. Det gjør jeg for å slette de svake linjene som hadde kommet, for å forebygge og sist men ikke minst hjelper det mot min migrene:-) Restylanen prøvde jeg for først gang her. Satt litt fra nesevingen og ned mot munnen og i “søkket” i haken. Det er gjort slik at det skal se naturlig ut, noe som er veldig viktig for meg. Jeg ble kjempe fornøyd!»

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like