Blogg

Spørsmål og svar: Bruker du Obagi Nuderm?

Copyright Silje Austnes

 Jeg får enormt mye spørsmål og hevendelser i løpet av en uke. Jeg kommer derfor til å legge ut ulike spørsmål og svar som mange lurer på. Alle spørsmål vil være godkjent av spørsmålsinnehaver, og fullt anonymisert.

Mona spør:

Leste det du har skrevet om Obagi nu derm, og forstår det slik at du bruker det selv! Det at hunden blir værre i en periode, flasser, skiftes ut osv… hvor lenge varer egentlig det? Du skriver at du har brukt produktene i mange år, og du ser jo fabelaktig ut;)

Er det så sterke produkter at det er “dumt for huden” at man bruker det fast? Er det bedre å benytte det i perioder for reparasjon?

MVH Mona

 Silje svarer:

Jeg har brukt Obagi Nuderm i flere år, å jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært borti noe bedre mtp hudfornyelse. Men jeg bruker ikke alle Nuderm-produktene hver dag året rundt, men supplementerer med ulike produkter fra bl.a. ZO Skin health i tillegg. Jeg forander hudprogrammet mitt etter årstid og hudens behov. Jeg hadde både hyperpigmentering etter for mye solarium i tideligere år, og endel acne/kviser. Så jeg har personlig fått en helt ny hud ved hjelp av Obagi Nuderm systemet. Men jeg må være konsekvent med hudpleierutinene for å holde huden min vakker, om ikke så får jeg raskt kviser og ujevn hud. En pen hud kommer ikke uten egeninnsats!

Det som er viktig er å bruke et fullt obagi nuderm program i minst 18 uker for å virkelig få en foryngelse av huden. Da er det flassing og sår hud, men man får ikke en penere hud uten å få bort den gamle. Man er, for å si det rett ut, lite pen i minst 6 uker etter kurens start. Etter å ha oppnådd ønsket resultat (ca 18 uker), så får man tilpasset et vedlikeholdsprogram, for å holde huden vakker og samtidig forebygge aldring. Så man følges tett opp av meg (evt en annen behandler) videre, for å holde huden flott både sommer og vinter!

Klem Silje:)

Har du spørsmål? Send meg en mail på: asilje@hotmail.com

Du vil kanskje også like