Blogg

Silje tipser: Sminke over Arr

Copyright Silje Austnes

Har du sjenerende arr i ansiktet eller på kroppen? Acne/acnearr og arr etter ulykker/kirurgi kan være både røde og store, noe som at de er vanskelig å dekke. Noen har også keloide arr, som er harde utoverstådende arr.

Jeg tested derfor ut Jane Iredales «Disappear» som sies å effektivt skal dekke acne/acnearr og andre typer arr. Den finnes i 5 ulike farger. Produktet er spekket med pleiende planteekstrakter, slik at det samtidig hjelper til å kontrollere utbrudd/akne. Selges i en tube med patentert applikator, som kan brukes til direkte påføring.

Bilde 1:

Før og etter: Arr på halsen etter fjerning av føflekker for 15 år siden. Røde flate arr. Makeupen dekte arrene perfekt!

Før og etter: Arr etter BCG vaksine på overarm, keloid arr med både blå og rød tone. Rødtonen i arret ble godt dekket, men blåtonen lyste noe gjennom makeupen.

Dette er faktisk bilder av meg, å jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er svært fornøyd med dekkevnen til dette produktet, for mine arr er vanskelig å dekke! Jeg brukte fargen «medium light», å brukte kanskje 2 minutter på å dekke alle 3 arrene. Raskt og effektivt! Ved å pudre lett med løspudder over kan man få en enda bedre dekke om ønskelig, men jeg viste bare dekkevnen med dette produktet alene.

Vi har denne på Colosseumklinikken. Om du har arr eller acne/acnearr som er vanskelig å dekke, prøv den:)

 Klem Silje:)

Du vil kanskje også like