Blogg

Vakre hender

Copyright Silje Austnes

Det finnes utallige kremer som skal bekjempe aldring, å flertallet av disse er nok til ansiktet. Men hendene dine er faktisk enda mer utsatt, spesielt nå i vår og sommersesongen.

«Gamle» hender har selvfølgelig skapt et marked for plastikkirurger og kosmetiske sykepleiere, som blant annet tilbyr både fjerning av synlige årer og injeksjoner med restylane. Laserbehandling for fjerning av pigmentflekker er også populært.

Men det smarteste – og rimeligste – er nok kanskje å huske solfaktor på hendene. Det forebygger både aldring og pigmentflekker. Samt hindrer at huden tørker ut gjennom dagen.

0d2e1feaa65e11e1a9f71231382044a1_7

For mens mange av oss har blitt veldig flinke til å beskyttee ansiktet mot solen med både solkrem, dagkremer og sminke, fortrinnsvis med solfaktor, glemmer vi hendene. Å vakre og ikke minst myke hender, er noe de fleste vil ha. Men vi glemmer å ta vare på de. Noen av oss er kanskje flinke til å bruke en fuktighetskrem for hender en gang iblant, men det blir ofte glemt i en hektisk hverdag.

Det er kanskje derfor vi ofte kan gjette alderen til en person ved å se på hendene deres. Selv dem som holder seg ufattelig godt, som Madonna eller andre kjendiser blir ofte «avslørt» av hendene.

blog210809_sjp2

Så bruk derfor en håndkrem med minst faktor 15 hver dag, å smør deg jenvlig gjennom dagen. Da reduserer du sjansen for pigmentering på hendene, og huden holder seg myk og spenstig. Det er en enkel og billig måte å holde hendene dine vakre.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like