Blogg

Fet og blank hud?

Copyright Silje Austnes

Mange sliter med store porer og fet hud, eller at den blir fet og blank utover dagen. Kviser og nupper, spesielt i pannen, er også normalt for de som sliter med dette. Dette er et relativt vanlig problem, spesielt på våren/sommeren. Men det er veldig enkelt å behandle! For mange er det fantastisk å slippe å pudre ansiktet mange ganger om dagen fordi sminken renner utover og huden blir blank gjennom dagen.

Gå sommeren i møte med en balansert og vakker hud:)

En kombinasjon av salisylsyrebasert rens morgen og kveld, og salisylsyre direkte på problemområdene har en fantastisk effekt! Dette behandler både på fet hud og nupper/kviser. Salisylsyre er etter min mening overlegen på forebygging av fet hud, noe som mange voksne kvinner og menn sliter med. Jeg har sett ekstremt mange fantastiske resultater, allerede etter 14 dager.

Salisylsyre kommer i mange varianter, å det er viktig å få tilpasset riktig behandling for din egen hudtype. Det er viktig for alle, men spesielt med tanke på de som sliter med sensitiv, rosacea eller kombinert tørr/fet hud.

Colosseumklinikken har også reseptbelagte produkter for de med et mer alvorlig acneproblem. Dette er sterke produkter og man vil bli fulgt nøye opp under behandling.

Sliter du med mye acne i tillegg til fet hud anbefaler jeg deg å søke hjelp hos helsepersonell som jobber med hud. Det er viktig med riktig hudprogram for å ikke forverre det eksisterende problemet.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like