Blogg

Hud

Solfaktor til kropp

Copyright Silje Austnes

Solen skinner, som vi nyter det! Men det vil si at mange kaster mesteparten av klærne og legger seg i parken, eller i solveggen med vinterbleke kropper. Det var noen røde brystkasser og skuldre som møtte meg blant mine pasienter 2.mai. De som hadde hygget seg ute hele 1.mai, uten å ha på solbeskyttelse på kroppen. Dette fører ikke bare større risiko for hudkreft med seg, det er heller ikke pent med ujevn og flekkete hyperpigmentert hud på kroppen etter x antall solbrent hud. Husk at ingenting drar opp alderen som en gusten, slapp og hyperpigmentert hud.

Så for de som ønsker å bli brun på kroppen,  bruk solkrem for en tryggere brunfarve, i tillegg til å holde huden pen og jevn.

Jeg liker veldig godt disse to fra SESderma til bruk på kroppen. Det finnes en type i kremform og en i sprayform! Enkelt å ha i vesken, for å smøre på jevnlig gjennom dagen. Den i sprayform er genial, for den smøres ut på sekunder, fin til en hurtig påføring når man sitter ute å nyter våren.. kanskje med et glass rosevin eller en kald øl? Timene i solen går fort, selv om man sitter på utecafe, i parken eller går tur. Sol er sol, uansett.. Så bruk solkrem på hele kroppen! De er drøye i bruk, prisen er heller ikke avskrekkende med 299 kroner per stykk.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like