Blogg

Elastiderm øyekrem

Copyright Silje Austnes

Har du begynt å få, eller har du allerede linjer rundt øynene? Da bør du prøve Elastiderm øyekrem! Den er fantastisk til forebyggeng eller reperasjon av kråketær/linjer rundt øynene. De fleste produsenter lover jo nettopp dette, tenker du kanskje, men kan de bevise det?!

Les og lær: Ung hud inneholder proteinene collagen som holder huden stram og elastin som gir huden spenst. De to proteinene tvinnes sammen i en støttetstruktur som gjør at huden holder seg fast, jevn og mer motstandsyktig mot rynker og linjer.

I midten av 20 årene avtar produktsjonen av elastin og collagen og huden blir slappere, mindre elastisk og de første rynkene viser seg. Mange øyekremer hevder å ha evnen til å øke collagenet i huden. Dersom de ikke samtidig lker elastinet, har de imidlertid ingen reel effekt.

Obagi ELASTIderm hjelper til med å fornye elastinet, samtidig som den øker collagenet.

Resultatet blir:

  • Reduserte linjer og rynker
  • Oppstrammet og spenstigere hud

I tillegg til Obagis penetrerende egenskaper inneholder kremene sink, kobber, malonsyre og blåbærekstrakt som fornyer uoppløselig elastin, bygger collagen, stimulrer produksjonen av sunne hudceller og nøytraliserer frie radikaler som skader celler og vev.

Regelmessig bruk av ELASTIderm viser:

  • 46 % økning i elastisitet på 9 uker
  • 71 % av testpanelet mente bruk av ELASTIderm ga betydelig bedre resultater enn andre øyenkremer
  • 80 % var svært tilfredse med reduksjon i linjer og rynker
  • 88 % mente å ha fått strammere hud rundt øynene

Så ja, denne øyekremen funker!

Klem Silje:)

 

Du vil kanskje også like