Blogg

Skjønnhetstips: Vask og føn!

Copyright Silje Austnes

Det beste hårstedet i Oslo etter min smak er Jan Thomas studioDet er en frisørsalong, med noen av de beste hårstylistene i Norge. De har kunder fra hele Norge, kjente og ukjente. Salongen er så nydelig, med jordnære og hyggelige ansatte. Prøv å bestill en ordentlig blow dry om du ikke trenger farg eller klipp, de har flere ansatte som er spesialisert innen vask og føn. Jeg går til vakre Frida eller Junior, de er utrolig flinke på vask og føn.

I USA er det veldig populært å dra til frisør for å ta en»blow dry» eller «vask og føn» som det heter her i Norge. En deilig behandling med vask, hodebunnsmassasje, hårkur og håret fønes tilslutt tørt med rundbørste. Det kan fønes etter alle ønsker og behov: Masse volum for de som ønsker det, krøller eller kanskje myke Hollywood bølger?  Dette er min lille luksus i hverdagen, for å få volum i mitt nordiske hår er ikke enkelt. Det beste er at en god føn varer i 3-4 dager. Det liker lommeboken til en ekte Sunnmøring, valuta for pengene;)

 God påske alle sammen, husk solkrem i solen:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like