Blogg

Restylane Vital

Copyright Silje Austnes

Etter hvert som vi blir eldre endrer hudkvaliteten seg. Kollagen og elastiske fibre brytes ned, og distribusjonen og funksjonen til kroppens egen hyaluronsyre svekkes. Huden blir grovere og tørrere med mindre spenst. Den biologiske klokken spiller en viktig rolle i denne prosessen, det samme gjør livsstilsfaktorer som soling, røyking og alkohol.

Restylane Vital er en skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden ved hjelp av ørsmå stikk, øker Restylane Vital fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Hyaloronsyren i alle Restylane produktene er 99.7% lik den naturlige hyaloronsyren menneskekroppen har naturlig i hud og ledd. Dette er er derfor en skånsom og trygg behandling med minimal risiko for bivirkninger.

Dette er en av de mest populære behandlingsmetodene for de som ønsker å forebygge eller reparere elastisitet-tap i huden. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet over hele kroppen. Restylane Vital er hyppigst brukt på:

  • Ansikt
  • Utringning og hals
  • Hender
  • Knær
  • Albuer

For ett effektivt resultat anbefaler jeg tre behandlinger med Restylane Vital hver 4-8 uke, hvor man får injisert minimum 1-2 ml hver gang. Effekten av behandlingen blir bare bedre og bedre de neste 6-8 mnd etter siste behandling. Deretter anbefales vedlikehold ca hver 12 mnd.

Se mange flotte før og etterbilder på www.restylane.no.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like