Blogg

Hud

Brystforstørrelse, eller ikke?

Copyright Silje Austnes

Å bestemme seg for en brystforstørrelse er et stort steg å ta. Mange er som vurderer dette kan både være usikker på størrelse og forventet resultat.

Legene på Colosseumklinikken er opptatt av at man skal være 100% sikker på det valget man tar, i tillegg til å føle seg trygg og ivaretatt. Det er derfor så spennende at Colosseumklinikken nå tilbyr konsultasjonstimer med Vectra 3D, et høyteknologisk dataprogram i verdensklasse! Ved å først ta et 3D bilde av brystene dine, kan man se på en dataskjerm hvordan brystene vil se ut etter brystforstørrelsen. I tillegg kan du og plastikkirurgen din se ulike bilder av hvordan forskjellige størrelser på protesene vil se ut på din egen kropp.

Anbefales alle som ønsker en brystforstørrelse, eller kanskje bare er nysgjerrig… :)

Ring Colosseumklinikken på 23 19 50 50 for bestilling av time.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like